Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ATENȚIE la drum! Cod Galben de ceață și ghețuș în Harghita

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi seara, o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă  pentru zona depresionară a județului Harghita.

Atenționarea este valabilă până la ora 23:00.

Se vor semnala : local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.

Atenţionarea nowcasting Cod galben de ceaţă  pentru zona depresionară a județului Harghita a fost prelungită până vineri, 10 decembrie, ora 5:00. 

Se vor semnala : local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.