Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Figyelem, ne hagyják el a baleset helyszínét, akkor sem, ha az elütött személy látszólag nem sérült

 

Egy farkaslaki személy ellen eljárás indul, miután a székelyudvarhelyi gyalogátjárón általa elütött személy látszólag nem volt sérült, később kiderült, hogy bordatörése van.

2019 május 7-én, 12:15-kor értesítették a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy a városi kórházban jelentkezett egy 64 éves helyi lakos, aki azt állítja, hogy közlekedési baleset áldozata volt.

A rendőrségi kivizsgálás kiderítette, hogy 9:35-kor, egy farkaslaki 35 éves férfi a székelyudvarhelyi Bethlen Gábor utcában elsodorta járművével a fent említett nőt, aki szabályosan kelt át a megfelelően kijelzett zebrán.

Közvetlenül a baleset után a nő nem mutatta sérülés jeleit, később azonban fájdalmai voltak és a kórházba ment, ahol kiderült, hogy horzsolás, zúzódás és bordatörés áll fenn.

Bár az alkoholszonda nem mutatott ki alkoholt a vezetőnél, eljárás indul ellene a baleset helyszínének elhagyása és gondatlanságból okozott testi sértés miatt.

  • Hargita Megyei Rendőrség

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.