Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vigyázat! A Hargita megyei rendőrök figyelemmel kísérik az autóvezetőket

 

Az elmúlt héten az Országos Rendőrfőkapitányság és értelemszerűen a Hargita Megyei Rendőrség szintjén emelt létszámú személyzettel akciókat szerveztek annak érdekében, hogy megelőzzék és leküzdjék a közlekedési baleseteket okozó fő okokat.

A tevékenységek, amelyekben több mint 100 közúti szolgálatot teljesítő rendőr vett részt, az egész megyében zajlottak, és főként a nagy autóforgalmú és nagy baleseti potenciállal rendelkező területekre koncentrálódtak.

Ezen intézkedéseken belül 21 bűncselekményt állapítottak meg, amelyekért a Hargita megyei rendőrök 523 szankciót alkalmaztak.

Emellett kiegészítő intézkedésként elrendelték 40 vezetői engedély bevonását és 41 forgalmi engedély visszavonását.

Ezzel egyidejűleg a rendőrség operatív tevékenysége annak ellenőrzésében is megvalósult, hogy miként tartják be az 55/2020 törvényben meghatározott védelmi intézkedéseket a személyszállítás során, rendszeres / különleges járatokon.

A közlekedési rendőrök a következő időszakban is folytatni fogják ezeket a tevékenységeket, és azt javasolják, hogy a forgalom minden résztvevője tanúsítson megfelelő megelőző magatartást, tartsa be a közlekedési szabályokat és jogszabályokat, valamint az új koronavírus terjedésének megakadályozására hozott intézkedéseket.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük