Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aláírták az Udvarhely és Keresztúr térségére vonatkozó hótalanítási szerződéseket

 

Ma, október 20-án, a General Trans felsőboldogfalvi székhelyén Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke és a szolgáltatást végző cég képviselői aláírták az Udvarhely és Keresztúr térségére vonatkozó hótalanítási szerződéseket.

„Nem fog váratlanul érni a tél. A mai naptól kezdődően november 15-ig a cégeknek van idejük felkészülni Hargita Megye Tanácsának utasításaira, és szükség esetén parancsra közbelépnek. November 15-től indul az állandó ügyelet, és a hótalanításra vonatkozó információk a megyei tanács honlapján is elérhetők lesznek”- mondta Borboly Csaba megyeitanács-elnök.

A ma aláírt hat szerződés – Udvarhely és Keresztúr térségére – összértéke 3,6 millió lej áfával, és összesen 315 km megyei út hótalanítását foglalja magába.

November 15-től a hótalanító járművek helyzete egy interaktív térképen követhető a Hargita Megyei Tanács honlapján. Az utak állapotára vonatkozó információkat a dispecerat@judetulharghita.ro e-mail címen és a 0266207774 telefonszámon kaphatnak.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.