Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Megkezdődtek a csíkszeredai utcák javítási munkálatai

A kedvező meteorológiai viszonyok lehetővé tették az utcajavítási munkák megkezdését Csíkszeredában

sursa foto: Primăria municipiului Miercurea Ciuc

“A kátyúzás már megkezdődött, és nagyobb javítási munkálatokra is készülnek. A lista a költségvetéstől függően módosítható “- közli a csíkszeredai városháza.

A helyszíni ellenőrzéseket követően és a polgárok észrevételeinek figyelembevételével a városháza szakszolgálata 25 aszfaltozott utcát sorolt ​​fel, ahol gödrök keletkeztek, és amelyek sürgős beavatkozást igényelnek. Az aszfaltkeverékkel való kátyúzás már februárban elkezdődött, mert ez az anyag hideg időben is alkalmazható. Az aszfaltkeverékkel történő tömítést repülőterek, autópályák, tengeri kikötők aszfaltozására is használják.

Van még egy lista a 22 köves utcáról, amelyek javítását meg lehet kezdeni, ha nincs több fagy és nincs csapadék.

„A legnagyobb munkálatok az aszfaltozási beavatkozások lesznek (javítási alapokból finanszírozzák, és nem saját beruházásokból). Tavaly a Mérleg utcában nem fejezték be a belső udvar aszfaltozását – ennek most prioritása van. A munkálatok a Pacsirta sétányon folytatódnak, két helyen, a lebontott garázsok helyén. A legnagyobb tervezett beavatkozás a Hunyadi János utcai aszfalt felújítása (a Szentlélek utca és a tűzoltóság, illetve az utca másik vége, amelyet a Szék utca keresztez). Ha a költségvetés megengedi, a Szentkirály utca is megújul, valamint a Decemberi Forradalom utca, amely összefüggésben van az Octavian Goga sétány szomszédságának rehabilitációjával ”- közölte a csíkszeredai polgármesteri hivatal.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.