Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A lefoglalási dokumentumok feldolgozásának automatizálása a Román Kereskedelmi Bank (BCR) 371 fiókjában

 

Ez év elején a Román Kereskedelmi Bank (BCR) megkezdte a lefoglalási dokumentumok feldolgozásának automatizálására szolgáló rendszer bevezetésének folyamatát a 371 fióktelepek szintjén a Zipper Romania által biztosított megoldással.

A rendszer biztosítja az adatok automatikus kinyerését a dokumentumokból az AI és a Machine Learning technológiák felhasználásával, amelyek algoritmusokon és üzleti szabályokon alapulnak, amelyek automatizálják a több mint 4000 napi lefoglalás feldolgozását. A dokumentumokat fizikai formátumban több mint 800 végrehajtó irodától és helyi adóhivataltól veszik át, később pedig digitális formában vezetik be őket.

A Document Automation megoldás a végrehajtott művelettől függően automatikusan generál válaszokat a végrehajtóknak, és elektronikus úton elküldi őket e-mail címekre. A program egy adminisztrációs területet is bemutat jelentésekkel a következőkről: a beérkezett lefoglalásokkal kapcsolatos dokumentumok tipológiája (letiltás / megszüntetés / felfüggesztés / lefoglalás / fizetésképtelenség frissítése), a folyamatban lévő dokumentumok volumene, a feldolgozott dokumentumok száma (létesített vagy nem), az alkalmazottak terhelési szintje, stb.

Melyek az automatizálás bevezetésének fő előnyei?

Az automatizálási megoldás egységesíti és egyszerűsíti a lefoglalások feldolgozási idejét a metaadatok pontos kibontásával, és automatikusan ellenőrzi az összegyűjtött adatokat, kiküszöbölve az emberi hibák arányát. A Document Automation automatikusan felismeri a dokumentumok adatait, függetlenül a kiadás formátumától és nyelvétől, és kivonja az adatokat a többoldalas mappákból, függetlenül attól, hogy hol találhatók a dokumentumokban.

A Zipper Romania egy vállalatcsoport része, amelyek 5 országban vannak jelen Délkelet-Európában. Két romániai feldolgozó központtal, Kolozsváron és Bukarestben, valamint egy Moldovában, Chisinau- ban, a vállalat fedezi a régió cégeinek feldolgozási igényeit, megoldásokat és szolgáltatásokat kínálva a beérkezett, terjesztett vagy szállított adatok és dokumentumok feldolgozásához.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.