Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közel 6.000 lejt lopott egy bárból, a rendőrség őrizetbe vette

 

A hét végén ismeretlen tettes ellen folytatott konkrét kutatási és nyomozási tevékenységeket követően a Hargita megyei rendőrök egy 33 éves csíkszeredai férfit azonosítottak, akit minősített lopás bűntettének elkövetésével gyanúsítanak.

“A vizsgálat során eddig nyert adatokból és bizonyítékokból az derül ki, hogy ez év január 6-án este, 21 óra 45 perc körül, míg egy csíkszeredai bár egyik alkalmazottja az egészségügyi ponton tartózkodott, az illető személy belépett a gazdasági egységbe, ahonnan a helyszínen talált kulcs használatával kinyitott egy széfet és 5965 lejt ellopott, majd elhagyta a helyet”- közli a Hargita megyei rendőrség.

A férfit a rendőrség 24 órás őrizetbe vette, és a csíkszeredai bíróság jóváhagyta az ügyészség által a csíkszeredai bírósághoz intézett, 30 napos előzetes letartóztatással kapcsolatos javaslatát.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük