Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Felgyújtottak egy autót Gyergyószentmiklóson. Két férfit őrizetbe vett a rendőrség

Őrizetbe vettek a rendőrök két gyergyószentmiklósi férfit, akiket egy személygépkocsi felgyújtásával gyanúsítanak.

A konfliktus valószínű oka egy parkolóhely. A két férfi, vitába keveredve, egy másik, szintén gyergyószentmiklósi személy autóját gyújtotta fel.

„Ma éjjel 01:00 körül értesítették a gyergyószentmiklósi rendőrséget, hogy ég egy autó. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és Gyergyószentmiklós egyik utcájában azonosították az égő autót. Nem sokkal később a tűzoltóautó beavatkozását követően a tüzet eloltották.

Bajtársaim gyújtogatás miatt indítottak nyomozást, és az első ellenőrzések során kiderült, hogy a szóban forgó autó egy 26 éves gyergyószentmiklósi férfié. A nyomozást a gyergyószentmiklósi rendőrség nyomozó szakemberei vették át, akiknek a lefolytatott nyomozást követően sikerült azonosítaniuk és felkutatniuk a cselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket. Egy 27, illetve egy 30 éves gyergyószentmiklósi férfiról van szó.

Január 16-án ellentmondásba kerültek a károsult féllel a szóban forgó autó parkolóhelyére vonatkozóan, ugyanis az autó megnehezítette egy épület udvarára való bejutást, és tegnap este felgyújtották a parkoló autó” – tájékoztatott a Hargita megyei rendőrség szóvivője, Robert Costan rendőrfőfelügyelő.

A bizonyítékok alapján a rendőrség 24 órára őrizetbe vette a két elkövetőt.

  • forrás: Hargita Megyei RendőrfőkapitányságVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.