Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Băiețel operat la doar 5 zile de la naștere. Sănătatea – un dar minunat, obținut prin credință și rugăciune

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Ziar Harghita

Moment de cumpănă în viața unei familii din Cluj-Napoca depășit cu ajutorul Sfântului Gherasim și a rugăciunilor părintelui Isaia de la Cobadin.

Venirea pe lume a doi frățiori gemeni a umplut de bucurie sufletele părinților care au așteptat cu nerăbdare  evenimentul binecuvântat. Tristețea și îngrijorarea s-au instalat însă rapid în sânul familiei atunci când medicul a depistat că unul dintre copilași nu este perfect sănătos, așa cum s-a crezut inițial.

Mărturia mamei de la Cluj care a trecut prin clipe grele și dureroase dar înseninate prin credință și nădejde se adaugă numeroaselor minuni relatate până acum.

Foto: băiețelul operat

În data de 17 aprilie 2020 am născut doi băieței gemeni, aparent sănătoși, la o maternitate din Cluj- Napoca. Fiind destul de mici, ne pregăteam de o perioadă de 2-3 săptămâni de stat în spital, pentru a lua în greutate. Trei zile mai târziu, în urma unei ecografii abdominale făcute unuia dintre gemeni, doctorul a observat un mic orificiu în diafragmă, prin care, intestinele din abdomen au urcat până la plămânul drept. Vestea m-a îngrozit… se părea că băiețelul trebuia dus de urgență la secția de chirurgie infantilă a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj,

Când neputințele noastre ne copleșesc, refugiul este în credință iar limanul se arată negreșit din lumea sfinților lui Dumnezeu.

După ce am aflat această situație, foarte îngrijorată pentru viața copilului meu, l-am sunat imediat pe părintele Isaia, pentru a-i cere ajutorul, știind puterea rugăciunilor dânsului. M-a încurajat, m-a întărit sufletește ca un părinte iubitor, sfătuindu-mă să citesc, atâta timp cât copilul va fi internat, Acatistul și Paraclisul Sf. Gherasim Kefalonitul, spunându-mi, cu multă siguranță, că totul va fi bine. Cuvintele Părintelui m-au întărit, mi-au dat încredere că operația va reuși, iar băiețelul se va reface treptat, ceea ce s-a și întâmplat, spre marea noastră bucurie.

Știința doctorilor este limitată, însă puterea și dragostea lui Dumnezeu este nemărginită.

Copilul a fost operat la doar 5 zile de la naștere, iar din spusele doctorului chirurg, operația a fost una dificilă, a durat 3 ore. Chiar înainte de operație medicul ne-a spus că șansele ca intervenția chirurgicală să reușească sunt infime, de 1 la 1… off, a fost tare greu!

Nu am destule cuvinte să îi mulțumesc Sfântului Gherasim pentru minunea înfăptuită și Părintelui Isaia că a fost alături de noi într-un moment atât de dificil! Mă rog Domnului să îl binecuvinteze pe Părinte cu darurile Sale cele mai alese, răsplătindu-i bunătatea și ajutorul.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.