Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Balánbánya: a közterületen elhagyott járműveket az önkormányzat elszállíttatja. Mennyibe kerül az autók kiváltása

Foto: Orașul Bălan/Facebook

Balánbánya Polgármesteri Hivatala a városlakók tudomására hozza, hogy folyamatban van az elhagyott járművek elszállítása. Erre azután kerül sor, hogy polgármesteri rendelet alapján elhagyottnak vagy gazdátlannak nyilvánítják a járműveket, majd a polgármesteri hivatal mögötti területre szállítják azokat.

A közterületről való elszállítást követő 20 napon belül a tulajdonosok a polgármesterhez címzett írott kérelem alapján igényelheti vissza járműveiket.

Egy 2000 lejes bírság, valamint az elszállítási költségek kifizetése után a tulajdonosok visszakaphatják autójukat.

További információkért forduljanak a városházához, tel. 0266-330325 (hétfőtől csütörtökig 8:30- 15:00, és pénteken 8:30- 12:00 óra között), illetve e-mailben bármikor: office@orasulbalan.ro.

Köszönetet mondunk azoknak a polgároknak, akik részt vettek az elhagyott járművek azonosításának folyamatában, és meggyőződésünket fejezzük ki, hogy az akció előnyös a város megjelenése, valamint az egyes lakosok kényelme szempontjából – közli a polgármesteri hivatal.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.