Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hamis gépjárművezetői jogosítvánnyal a közúti forgalomban

 

2021 november 11-én, csütörtökön, 13:00 óra körül Tusnádfürdőn végrehajtott közúti tevékenységük során a Hargita megyei rendőrök ellenőrzés céljából megállítottak az 578-as európai úton közlekedő személygépkocsit.

„A sofőr azonosítását követően a rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves csíkszentmártoni férfiról van szó, aki a spanyol hatóságok által kiállított gépjárművezetői engedélyt mutatott be.

Tekintettel arra, hogy gyanú merült fel az engedély érvényességével kapcsolatban, a rendőrök a Határrendészeti Főfelügyelőség munkatársai segítségével ellenőrizték az adatbázist.

A rendőrök gyanúját megerősítette az ellenőrzés eredménye, amely egyrészt azt mutatta, hogy az érintett férfi nem rendelkezik és soha nem is rendelkezett a spanyol hatóságok által kiadott engedéllyel, másrészt, hogy a bemutatott engedély érvénytelen”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben jogosítvány nélküli járművezetés, okirathamisításban való közreműködés és okirat-hamisítás miatt bűnügyi eljárás indul.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.