Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Negyedszer is Könyvcsata Csíkszeredában

  1. április 4-én, 14.00 órai kezdettel, a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtárban kerül sor a Bătălia cărţilor elnevezésű országos román nyelvű olvasóverseny idei csíkszeredai nyitórendezvényére.

Részvételi feltétel a könyvtári tagság, a döntőbe jutás feltétele a korcsoportonként javasolt 10-10 román nyelvű könyv elolvasása és a verseny előírásainak megfelelő olvasónaplók kitöltése.

A Könyvcsata 2017-es csíkszeredai kiadása figyelmességi és gyorsasági próbával kezdődik. A magukat kipróbálni akaróknak nyolc kérdésre kell válaszolniuk a versenyt röviden bemutató szöveg alapján feltett kérdésekre. A bátor résztvevők 2 és 10 közötti pontszámot szerezhetnek ezzel, ami az egész évi verseny pontszámának 1-5%-át teszi ki.

Egyetlen versenyszám sem kizáró jellegű, bármikor van lehetőséged jobbnak lenni!

A nyitórendezvény programja:

14.00-15.00: Agyafúrt vetélkedő

15.00–15.30: Az olvasás varázsa – játék és beszélgetés fiatal olvasók, könyvtárosok, pedagógusok részvételével.

A Könyvcsatára 11- 13 éves gyerekeket és 14- 18 éves fiatalokat várunk kedden, április 4- ével kezdődően és a verseny teljes időtartama alatt, 2017 április- október között.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.