Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Teljesen felújítják a borszéki sportbázist

Borszék Polgármesteri Hivatala arról tájékoztat, hogy 18 millió lejes beruházás révén felújítják a Stadion utcában található sportbázist, a beruházást az Országos Beruházási Ügynökség (CNI) végzi el, finanszírozó a Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért felelős Minisztérium. A két és fél évre szóló projekt szerződését Bukarestben írták alá Cseke Attila fejlesztési miniszter jelenlétében.

A tervek szerint a borszéki Stadion utcában található sportbázist teljes körűen felújítják, korszerűsítik, bővítik és felszerelik. A munkálatok során a sportpálya mellett egy új épületet építenek, amelyben öltözők kapnak helyet, az épületen kívül pedig egy 1000 férőhelyes lelátó is épül.

Felújítják a meglévő futballpályát és három új többcélú sportpálya épül. Minden pálya éjszakai kivilágítással lesz felszerelve.

Mik József polgármester szerint a sportbázis felújítása új előrelépési lehetőséget jelent Borszék számára, melytől a város sportéletének felpezsdítését remélik. A projekt megvalósulása ugyanakkor új lehetőségeket nyit a sportturizmus területén.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.