Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ittasan hídfőnek ütközött az ATV-vel

 

2021 május 23-án, 4:10 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették, hogy a székelyudvarhelyi kórház ügyeleti osztályára szállítottak egy 31 éves bögözi férfit, aki azt állította, hogy érintett egy közlekedési balesetben.

„A nyomozás során a rendőrség megállapította, hogy az éjszaka folyamán 23:50 körül a szóban forgó férfi egy ATV-t vezetett egy Décsfalván kívül eső községi úton, a 137-es megyei úttal való kereszteződésnél nekiütközött egy hídfőnek és az úttestre zuhant, 00:15-kor pedig a székelyudvarhelyi városi kórházba szállították.

A bejelentést és az orvosi ellátást követően, pontosabban 5:15-kor alkoholszondával megmérték a férfi leheletében található alkoholkoncentrációt, ami 0,20mg/l volt. Ahhoz, hogy megállapíthassák a férfi véralkoholszintjét a baleset idején, a szóban forgó személytől vért vettek”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben eljárás indul.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük