Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ittasan vezető gyergyószentmiklósi férfi sodródott le járművével az úttestről

 

Szombaton, 2021 november 13-án, 22:40 körül arról értesítették a gyergyószentmiklósi rendőrség 5-ös sz. vidéki egységét a 112-es számon, hogy az 578-as európai úton Gyergyóújfalu Gyergyószentmiklós felőli bejáratánál közlekedési baleset történt.

„A helyszínen a rendőrök egy, az úttestről lesodródott személygépkocsit azonosítottak, a jármű mellett volt a vezető, egy 39 éves gyergyószentmiklósi férfi. A férfit az alkoholszintmérővel tesztelték, és a kilélegzett levegőben 0,93 mg/l alkoholt mutatott a műszer. A férfit a gyergyószentmiklósi városi kórházba kísérték vérvételre, de megtagadta a beavatkozást.

Hasonlóan viselkedett egy 34 éves homoródalmási férfi is, aki a fenti baleset áldozataként jelentkezett, az ő leheletében 0,24 mg/l alkoholt mutatott az alkoholszonda”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben eljárás indul gondatlanságból okozott testi sértés, ittas vezetés és a biológiai mintavétel megtagadása miatt.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.