Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Beat şi pus pe scandal, un tânăr din orașul Bălan a distrus mai multe bunuri

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data de 09 august 2021, în jurul orei 19:35, Poliţia Oraşului Bălan a fost sesizată despre faptul că unul dintre geamurile unei societăţi comerciale din localitate a fost spart cu o doză de bere plină, aruncată de un bărbat.

După aproximativ o jumătate de oră, un alt localnic a sesizat faptul că, în zona centrală a oraşului, un necunoscut a rupt două coşuri de gunoi situate în apropierea Casei de Cultură.

„În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că aceste fapte ar fi fost comise de un localnic în vârstă de 21 de ani, situaţie în care s-a procedat la căutarea acestuia.

Depistat în apropierea Casei de Cultură, pe aleea face legătura între strada 1 Decembrie şi strada Florilor, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Bălan, însă nu a fost posibilă comunicarea cu acesta şi cu atât mai puţin audierea sa, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla.

Ca urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate până la acest moment, poliţiştii au obţinut date şi indicii potrivit cărora tânărul respectiv ar fi fost văzut de unii concetăţeni aruncând cu doza de bere în geamul unităţii economice, iar de alţii răsturnând şi rupând cele două coşuri de gunoi.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük