Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Beke Istvan, înca 30 de zile în arest preventiv

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Magistraţii de drepturi şi libertăţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis, luni, 4 ianuarie, prelungirea cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul lui Beke Istvan Attila, extremistul maghiar care plănuia să detoneze o bombă la manifestările de 1 Decembrie din Târgu Secuiesc.

Instanţa supremă a respins luni o contestaţie depusă de Beke Istvan la decizia Curţii de Apel Bucureşti din 22 decembrie, prin care i s-a prelungit cu 30 de zile măsura arestului preventiv.

Beke Istvan, cetăţean român de etnie maghiară, a fost arestat preventiv pe 1 decembrie, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de acţiuni împotriva ordinii constituţionale şi nerespectarea regimului materiilor explozive privind prevenirea şi combaterea terorismului.
Un comentariu la “Beke Istvan, înca 30 de zile în arest preventiv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.