Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ion Stefan miniszter több mint 12,3 millió eurós fizetési meghagyást írt alá

 

 

Ion Stefan, a közmunkálatokért, a fejlesztésért és közigazgatásért felelős miniszter, november 7-én, csütörtökön, 117 fizetési meghagyást írt alá, több mint 12,3 millió euró értékben, a 2014–2020 regionális operatív program (ROP) keretében végrehajtott projektekre.

Az összegek címzettjei magánvállalatok, területi közigazgatási egységek, állami intézmények és regionális fejlesztési ügynökségek, és a Közmunkálati, Fejlesztési és Közigazgatási Minisztériumhoz (MLPDA) intézett kifizetési kérelmek rendezésére hivatottak.

Azt mondtam, hogy prioritásom a minisztérium által koordinált programokon keresztül végrehajtott munkákkal és beruházásokkal kapcsolatos összes visszatérítés iránti kérelem rendezésének felgyorsítása, valamint az összes fennmaradó számla kifizetése, és a ROP-tól származó 12,3 millió euró csak első részlet. A kifizetések az elkövetkező napokban folytatódnak, mivel az a célunk, hogy segítsük a kedvezményezetteket az elindított beruházások folytatásában és véglegesítésében ”- mondta Ion Stefan miniszter.

A kedvezményezettek teljes jegyzéke a minisztérium honlapján, a Transparenta/Plati/Plati POR menüpont alatt található.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük