Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bienala fotografică a Ţinutului Secuiesc, ediţia a II-a

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În data de 5 noiembrie 2015, de la ora 18,00 la Galeria de Artă a Consiliului Judeţean Harghita va avea loc vernisajul expoziţiei Bienalei fotografice a Ţinutului Secuiesc – ediţia a II-a.

Vernisajul de la Miercurea-Ciuc este al doilea punct de oprire al expoziţiei itinerante, deoarece prima expoziţie şi festivitatea de decernare a premiilor de la Sfântu-Gheorghe a fost unul dintre cele mai marcante momente din cadrul Zilelor Ţinutului Secuiesc, ediţia a VI-a.

La bienala internaţională fotografică organizată sub patronajul profesional al Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR), Federației Mondiale a Artiștilor Fotografi Maghiari și a Federației Internaționale de Artă Fotografică (FIAP)  s-au înscris 148 de persoane din 18 ţări, cu un număr de 1.538 lucrări.

Organizatorii bienalei şi ai expoziţiei sunt: Consiliul Judeţean Harghita, Centrul Cultural Judeţean Harghita, Clubul de Artă Fotografică Camera Club Siculorum, Consiliul Județean Covasna și Centrul de Cultură al Județului Covasna.

plakat a3 (2)
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.