Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Hargita: Az elmúlt 24 óra küldetéseinek mérlege

 

A hétfői nap mérlege: 11 személynek nyújtottak elsősegélyt a SMURD egységek

Október 17-e igénybe vette a megye operatív csapatait. Az esetek 80%-ban a SMURD egységek nyújtottak elsősegélyt (11 eset a 14 kezelt sürgősségi helyzetből).

A katonai tűzoltók két tüzet is eloltottak és egy túlsúlyos személy szállításában vettek részt.

Ugyanakkor 2 Ro-Alert figyelmeztetést is küldtek medve jelenléte miatt Székelymuzsna lakóinak.

A Hargita megyei katonai tűzoltók szeptember eleje óta 10 küldetést hajtottak végre az otthonokban és háztartásokban keletkezett tüzek oltására megyeszerte a meghibásodott, koromtól meg nem tisztított, illetve a tetőszerkezetben lévő gyúlékony anyagoktól nem hővédett kémények miatt.

A tisztítatlan kémény szén-monoxid-mérgezést vagy akár pusztító tüzet is okozhat. Éppen ezért az alkalmazott fűtési rendszertől függetlenül elengedhetetlen a kémény éves tisztítása. Győződjön meg róla, hogy minden készen áll a hideg évszakra, és ne kockáztasson! Az Ön és szerettei biztonsága nem játék!

Ne feledjék! A vészhelyzetben történő viselkedéssel kapcsolatos információk a https://fiipregatit.ro platformon érhetők el.

A megye katonai tűzoltói készenlétben állnak a vészhelyzetek megoldására és szakavatott elsősegélynyújtásra a bajbajutott személyek számára.

  • Információs és Közkapcsolati OsztályVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.