Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Biroul agricol al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc a eliberat, în acest an, 402 certificate APIA

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Biroul agricol al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc a finalizat peste 800 de dosare în acest an: au fost eliberate 402 certificate APIA și au fost introduse 440 de modificări în registrul agricol.

Certificatul necesar pentru solicitarea plăților pe suprafață a Agenției de Plăţi si Intervenţie pentru Agricultură, a fost pus la dispoziția a 20 de persoane juridice și 382 de persoane fizice. Cele 402 certificate acoperă terenuri cu suprafețe totale de 3381,8 hectare, ceea ce nu este egal cu suprafețele pe care fermierii solicită subvenții nerambursabile. Comparativ cu datele din 2020, aceasta nu reprezintă o modificare semnificativă: atunci în total au fost eliberate 406 de certificate pentru 3281,49 hectare.

De asemenea, au fost înregistrate peste 400 de modificări în registrul agricol: 210 fermieri au declarat modificări ale dimensiunii terenurilor și numărul animalelor, iar în 230 de cazuri au fost anunțate noi contracte de arendă sau acte adiționale.

Primăria reamintește populației în cauză, că un recensământ agricol general, care se repetă la fiecare 10 ani, este în curs de desfășurare. De data aceasta, însă, nu toate gospodăriile sunt înregistrate, doar cele ai căror locuitori au avut mai mult de 15 arii de teren, (terenuri agricole) sau animale, potrivit datelor registrului din 2019.

Biroul agricol primește pe cei interesați între orele 9:00 și 13:00 în zilele de marți și joi cu programare. Programările se pot face apelând numărul de telefon 0266 315120 / interior 118 și 142.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.