Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borboly Csaba felhívja a figyelmet, hogy a projekteket, programokat időben el kell indítani ahhoz, hogy támogatást kapjanak

 

Hargita Megye Tanácsa január 9-én, hétfőn rendkívüli ülést tartott, módosítva a 2021-2023-as időszakra vonatkozó Fenntartható mobilitási stratégiát, illetve a Csík Metropolisz Övezet Egyesületbe küldenek képviselőt, amelynek tagja Hargita Megye Tanácsa.

Egy másik elfogadásra bocsájtott határozattervezet a településeknek a jövedelemadóból visszaosztott értékekről szólt a 2024-2026-os időszakra vonatkozóan. Borboly Csaba elmondta, hogy nem tekinthetők végleges összegeknek.

Az ülés végén szóba került a 2023-as megyei költségvetés és a 2024-2026-os előirányzatok elfogadása, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke nagyra értékeli, hogy január 16-án elfogadják, és felhívta a figyelmet, hogy a térségek, kistérségek és fejlesztési társulások időben nyújtsák be terveiket, hogy már januártól kaphassanak támogatást.

„Idén kevesebb pénzünk van, nagyon vékony jégen van a költségvetésünk, ezért mindenkinek meg kell tennie a szükséges lépéseket, hogy a projekteket időben elkezdjük. Aki nem kerül bele a döntésbe, az januárra elveszíti a pénzt” hangsúlyozta Borboly Csaba.

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.