Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Borsec: 13 copii dintr-o tabără sportivă prezintă intoxicație alimentară

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

UPDATE: Șase dintre copii au fost transportați cu ATPVM-ul de la Spitalul Toplița la UPU Miercurea Ciuc. Ulterior, un alt copil, cu aceleași simptome, a fost adus la Spitalul Municipal Toplița, cu un autoturism personal, numărul acestora ajungând la 14. Cei opt copii, care sunt acum internați la Spitalul Municipal Toplița, vor fi transferați la Iași – localitatea lor de domiciliu. Reamintim că elevii se aflau în cantonament de baschet, în tabăra sportivă din Borsec.

În stațiunea Borsec, într-o tabără sportivă, 13 copii, cu vârste cuprinse între 13-15 ani, prezintă intoxicație alimentară, informează ISU Harghita.

La caz s-au deplasat SMURD Corbu și trei echipaje SAJ.

A fost trimis și echipajul ATPVM de la Detașamentul Miercurea Ciuc.

Pacienții au fost evaluați medical și vor fi transportați toți la Spitalul Municipal Toplița, iar ATPVM îi va transporta de la Toplița la Spitalul Miercurea Ciuc, în funcție de decizia medicilor.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.