Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A román SIMEX márka megnyitotta képviseletét Üzbegisztánban

A pandémia ellenére a SIMEX nemzetközi márka 2020.05.20-án nyitotta meg a román bútoráruházat Üzbegisztán fővárosában, Taskentben.

A SIMEX-UZBEKISTAN képviselet Közép-Ázsia legnagyobb bevásárló komplexumában működik, elitbútorok eladására szakosodva: az ATLAS komplexumban, amely a Timur Malik utca 3A alatt található, ahol Dzsingisz kán nyomai még ma is láthatók.

Az elszigeteltség ezen időszakában megnövekedett a bútorok online értékesítése, ezért a romániai SIMEX vállalat nem szakította meg tevékenységét, szigorú intézkedéseket tett a munkavállalók és partnerek biztonsága érdekében, akikkel együtt kiváló minőségű román bútorok gyártója és exportőreként folytatja a fejlődést, ideértve a híres Selyemútat is. A SIMEX belső és külső piacon elért sikereinek néhány jellemzője a kifogástalan minőség, kitartás és komolyság, az adott szó többet ér, mint a bélyegző vagy az aláírás.

Üzbegisztán 32 millió lakosú piaca egy fiatal piac, amelyet a nyugati országok legtöbb vállalata megcélzott és amelyre „vadászik”. Az ország fővárosa, Taskent metropolisz több mint 2 millió lakosú, ipari városként ismert, és a Selyemút közlekedési útvonalainak összekapcsolási pontjaként szolgál, amely Kínát összekötötte Európával az évszázadok során.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük