Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BRASSAÏ 2021- sajtófotó kiállítás

Helyszín és időpont: Csíkszereda, Megyeháza Galéria, 2022. január 13., csütörtök, 18 óra

Megnyitja: Szűcs László a Magyar Újságírók Romániai Egyesületének elnöke

A kiállítás január 13.–február 2. között látogatható.

 

Hatodik alkalommal hirdette meg 2021 tavasza folyamán a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete (MÚRE) a Brassai Sajtófotó-pályázatot. Tizenhét pályázó több mint négyszáz felvételéből a zsűrizést követően mintegy ötvenet válogatott be a zsűri az anyag első kiállítására. A nagyváradi bemutatkozó tárlat után a csíkszeredai közönség ismerkedhet meg a pályázatra érkezett munkákból válogatott anyaggal.

A tárlaton Barabási Attila Csaba, Albert Levente, Huszár Szilamér, Kerekes István, Kocsis Csaba, Móricz Sabján Simon, Ótos András, Pongrácz Panni, Sarány István,

Sánta István Csaba, Sinka Pál, Szigeti Vajk István és Szekeres Attila fotói láthatók.

A belépés az érvényben lévő COVID-19 terjedésének fékezése érdekében elrendelt szabályok betartásával és a védettségi igazolvány felmutatásával történik.

Szervezők: Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ, Megyeháza Galéria, Magyar Újságírók Romániai Egyesülete, Hargita Népe.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.