Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Részvételi költségvetés Hargita megyében. Elkezdődött a projektek szavazási szakasza

 

Projektszavazási szakaszba érkezett Hargita megye részvételi költségvetésének első kiadása. Augusztus 12-től eldőlhet, hogy a 22 támogatható projekt közül melyiket valósítja meg Hargita Megye Tanácsa.

A 22 támogatható projekt felkerült a https://hargitamegye.ro/reszveteli-koltsegvetes/ platformra, így a regisztrációt követően a megye minden polgára egy-egy projektet választhat szeptember 11-ig.

Fontos tudnivaló, hogy az érvényesített projektek nagy része a helyi önkormányzatokkal partnerségben valósulhat meg, ezért szükséges az együttműködési szándéknyilatkozat benyújtása a pályázók által augusztus 22-éig, és ha szavazás által nyertesnek minősül a projekt, akkor az elvi egyetértés hatályba lép.

A nyertes projekteket a szavazatok számának sorrendjében választják ki, projektkategóriától függetlenül az egymilliós keretösszeg felhasználásáig. Hargita Megye Tanácsa fenntartja a jogot a becsült összeg csökkentésére az utolsó nyertes projekt esetében a részvételi költségvetés keretének kimerüléséig.

  • Hargita Megye Tanácsa sajtóirodájának tájékoztatója

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.