Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita megye költségvetése, utolsó kiigazítás

A december 19-i kormányülésen elfogadták a kormány tartalékalapjából a helyi önkormányzatok számára kiosztandó összegeket. Hargita megye 29,3 millió lejes összeget kapott. Ebből az összegből Hargita Megye Tanácsa 10 millió lejt kapott, amit a december 21-i rendes ülésen a képviselőtestület érdemi módosítással beépített a költségvetésbe.

“Ez az összeg nagyon fontos számunkra. A jó összefogásnak és csapatmunkának köszönhetően idén a legjobb döntéseket tudtuk meghozni és folytatni a beruházásokat. Köszönöm a megyei tanácsosoknak és kollégáknak, hogy megértették, mi a célunk. Az év végén Hargita Megye Tanácsának nincs kifizetetlen számlája” – mondta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

A 10 millió lejt egyes programok finanszírozására, illetve a még esedékes számlák kifizetésére fordítják. A többletet elsősorban a megyei utakon folyó munkálatok tavasszal történő folytatására fordítják – említette az elnök.

“Idén kiegyensúlyozott volt a költségvetésünk, aki mást mondott, megkongatta a vészharangot, hogy elfogyott a pénz, nemhogy nem mondott igazat, de többet ártott. Szerencsére ez nem így van, bátran állíthatom, rendben zárjuk az évet, és továbbra is rendben lesznek a dolgok” – hangsúlyozta Borboly Csaba.

forrás: Hargita Megye Tanácsa Facebook
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.