Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Állásbörze Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen: 75 személyt hívtak további interjúra vagy próbamunkára

 

Több mint 320-an vettek részt a május 20-án, pénteken Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen szervezett Általános Állásbörzén.

A Hargita Megyei Munkaerő Elhelyező Ügynökség (AJOFM) tájékoztatása szerint a rendezvényen 30 munkáltató volt jelen, akik 307 állást kínáltak.

A 307 állásból 103-at a csíkszeredai, 204-et pedig a székelyudvarhelyi munkaadók ajánlottak fel.

A munkaadók 75 főt választottak ki kiegészítő interjúra vagy próbamunkára: 49 személyt Csíkszeredában, 26 személyt pedig Székelyudvarhelyen.

A munkalehetőségek nagyon sokrétűek voltak: a kőművestől, betonvas-szerelőn, lakatoson és ipari ruhagyártón át az értékesítési ügynökig, pincérig, szakácsig, számítógépkezelőig vagy grafikusig.

Ugyanakkor akadtak ajánlatok diplomásoknak, mint például karbantartó mérnök vagy almérnök, munkavédelmi szakember, élelmiszeripari mérnök vagy jogtanácsos.

Az állásbörzén a csíkszeredai „Szent Anna” Speciális Szakiskola utolsó évfolyamos diákjai, valamint a csíkszeredai büntetés-végrehajtási intézetből közeljövőben szabaduló személyek is kerestek munkát az állásbörzén.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.