Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Kataszteri munkákat végeznek két Hargita megyei településen, uniós pénzből

A Hargita megyei kataszteri és ingatlan-nyilvántartási iroda (OCPI) kataszteri munkálatokat hirdet két Hargita megyei településen. Az ingatlanok szisztematikus nyilvántartása az integrált kataszteri és földhivatali rendszerben az Országos Kataszter- és Földhivatali Program (PNCCF) keretében történik, és az állampolgárok számára ingyenes. A finanszírozás vissza nem térítendő európai forrásból, a 2014-2020-as Regionális Operatív Programon (ROP) keresztül történik.

Az Országos Kataszter- és Ingatlan-nyilvántartó Ügynökség (ANCPI) 37 megye 297 közigazgatási-területi egységében zárta le az Integrált Kataszteri és Földhivatali Rendszerbe történő ingatlanok rendszeres nyilvántartási szolgáltatásának vásárlására kiírt nyílt pályázati eljárást.

Az ANCPI az aukciót követően odaítélt 240 tételből 228 tételre írt alá szolgáltatási szerződést (228 települést képviselve).

Köztük van két Hargita megyei település: Homoródszentmárton és Máréfalva is.

„A vidéki területek lefedettségének növelése és bevonása az ingatlan-nyilvántartási rendszerbe Romániában” c. projektről további információkat találnak a http://www.ancpi.ro/index.php/proiecte-3/por-2014-2020 linken.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.