Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cadou de Ziua Copilului. La Borsec a fost inaugurat un nou loc de joacă

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Copii, părinți și bunici au participat marți, 1 iunie, la inaugurarea noului loc de joacă construit de Primăria orașului Borsec în Parcul Mileniu. 

Au fost momente de veselie și voie bună.

Copii au avut ocazia să se plimbe cu trăsura sau călare pe ponei, au participat la activitățile oferite de Forumul Tinerilor din Borsec și au primit înghețată și vată de zahăr, dar și un mic cadou surpriză.

„Necesitatea construirii unui loc de joacă mai mare în Borsecul de Sus s-a ivit în timpul consultărilor publice care s-au efectuat cu ocazia pregătirii bugetului din acest an respectiv în cursul elaborării strategiei de dezvoltare al orașului.”, se precizează pe pagina Primăriei Borsec.

Pentru construirea noului loc de joacă primăria a alocat un buget de 350.000 de lei.

În următoarea perioadă vor fi construite în Borsec încă șase locuri de joacă de mai mici dimensiuni. Lucrările vor fi efectuate în cadrul proiectului integrat de 31 milioane de lei, care va fi realizat prin Programul Operativ Regional (POR).

sursa foto: Primăria Orașului Borsec/Facebook

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.