Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Când socoteala de acasă… omite jandarmii, totul costă 7.000 de lei

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Foto: Jandarmeria Harghita

Ieri, o patrulă de jandarmerie, din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni a surprins în apropierea municipiului Gheorgheni 2 bărbați ce transportau fără acte material lemnos.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni, pe timpul executării unor misiuni specifice în comun cu Ocolul Silvic Tulgheș, au surprins la aproximativ 5 kilometri de municipiul Gheorgheni, în zona numită Csiszer, 2 bărbați, cu vârste de 27, respectiv 52 de ani, ambii cu domiciliul în același municipiu, în timp ce transportau cu ajutorul unor atelaje trase de mașini de teren, material lemnos din specia rășinoaselor.

La solicitarea jandarmilor de a prezenta actele legale de proveniență și transport aceștia nu le-au putut prezenta.
Drept urmare, s-a dispus confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia în custodia Ocolului Silvic Tulgheș, care urmează să stabilească valoarea prejudiciului creat, iar celor doi le-au fost aplicate două amenzi în valoare de 2.000, respectiv 5.000 de lei.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.