Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Workshop a Csíkszeredai Pedagógusok Házában június 8-án

A “Releváns tanterv, nyitott oktatás mindenki számára” projekt keretében a CRED országos szinten 90 rendezvénysorozatot szervez: “CRED Workshopok – Jó gyakorlatok az oktatásban” címmel, a romániai pedagógusok házaival együttműködve.

Hargita megyében az „A tanórán kívüli tevékenységek értékesítése a tanulók képességeinek fejlesztésében” című workshopra június 8-án, a Csíkszeredai Apáczai Csere János Pedagógusok Házában kerül sor 8.30 és 17.00 óra között.

A CRED műhelyek szigorúan betartják a megelőzésre vonatkozó jogszabályi előírásokat, a jelenlegi járványügyi helyzetben.

A CRED az Európa 2020 stratégia szerves része az iskolai lemorzsolódás csökkentésére irányuló stratégián keresztül is. A projektet az Európai Szociális Alap társfinanszírozza az Emberi Tőke 2014–2020 közötti operatív programon keresztül, országos szinten valósítják meg, és 12 partnerrel (közintézményekkel) rendelkezik: Nemzeti Oktatáspolitikai és Értékelési Központ (CNPEE), 8 pedagógusház az ország régióiból és 3 tanfelügyelőség.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük