Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ce ținute vestimentare va purta familia de sărbători? Iată câteva idei

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Pentru cei mai mulți dintre noi, sărbătorile reprezintă o perioadă încărcată cu tot felul de evenimente. De la pregătirile care au loc în fiecare casă, împodobirea bradului, decorarea fiecărei camere și până la vacanțe la munte, întâlnirile cu prietenii și mesele în familie, iată cât de încărcate pot fi ultimele zile din an. Pe lângă pregătirea casei și a mesei, mai trebuie să ne pregătim și noi înșine, pentru ca fiecare întâlnire, ieșire și aventură să ne surprindă în cea mai bună formă. Așa se face că mămicile au o grijă în plus, și anume cum să se îmbrace și ce ținute să aleagă pentru cei mici.

Mai sunt la modă ținutele asortate?

Au trecut acele vremuri în care toți membrii familiei, de la mic la mare, purtau același pulover tricotat doar de dragul de a se asorta și de a ieși bine în fotografii. În sfârșit, este timpul ca mămica să se îmbrace exact așa cum își dorește, iar copiii pot purta ținute la fel de încântătoare. Dacă vă numărați printre acele persoane care nu mai suportă ideea de ținute vestimentare asortate, dar nici nu doriți să atrageți atenția printr-un joc haotic de culori, atunci încercați să coordonați ținutele tuturor membrilor familiei. Când vine vorba de planificarea ținutelor coordonate pentru întreaga familie, începeți prin a alege o paletă de culori, urmând ca apoi să vă jucați cu doar câteva combinații de culori. Piesele vestimentare pe care le va purta fiecare membru al familiei vor fi alese atât în funcție de paleta cromatică dorită, dar și în funcție de temperatură și de activitățile în care vă veți implica. O ținută vestimentară pentru o ședință foto va fi diferită de o ținută pentru o masă în familie sau pentru o aventură în aer liber.

De sărbători se poartă roșu – ce ținute să alegem?

Piesele vestimentare de culoare roșie s-ar putea spune că sunt obligatorii de sărbători, mai ales în cadrul ședințelor foto de iarnă sau la mesele în familie. Dacă doriți să purtați o rochie roșie sau deja ați cumpărat pentru fetiță o superbă rochie roșie, atunci puteți coordona ținutele întregii familii asociind roșu cu verde. Roșu și verde formează o combinație clasică, care nu se va demoda în ciuda trecerii timpului. Puteți obține ținute vestimentare foarte sofisticate, având grijă să optați pentru nuanțe mai închise ale celor două culori, cum ar fi roșu intens și verde pădure. Pentru fotografii mai formale, pentru întâlniri și cine deosebit de elegante, atunci roșu și negru formează o combinație sigură. Veți obține un plus de rafinament dacă veți opta pentru texturi fine, precum catifeaua. Accesați https://www.nannie.ro/product-category/rochite-fetite/ dacă sunteți în căutare de rochițe elegante pentru fetițe, ideale pentru ședințele foto, mesele în familie și pentru petrecerile de sărbători. O altă combinație care funcționează excelent pentru toate activitățile specifice sărbătorilor de iarnă este roșu și argintiu. Doar asigurați-vă că argintiul este o nuanță de accent sau doar o notă mai excentrică și nu predomină ținutele vestimentare. În schimb, dacă preferați combinațiile clasice și elegante, atunci optați pentru roșu și alb. În funcție de preferințele estetice, puteți opta pentru un roșu rubiniu și un alb optic, iar dacă preferați nuanțele mai blânde, atunci alegeți piese vestimentare de un roșu merișor asociate cu piese crem.

Nu în ultimul rând, puteți oricând să purtați denim de sărbători, mai ales dacă sunteți adepții ținutelor casual. Denimul se asociază de minune cu roșu festiv, așa că vă puteți bucura de magia sărbătorilor de iarnă purtând perechea preferată de blugi.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.