Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cele 9 mari mituri despre pariuri sigure sau sure bets

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

Pariurile sigure sau sure bets au dat naștere unei serii de mituri improbabile din cauza lipsei de informații precise. În acest articol vom trece în revistă cele mai mari mituri despre aceste pariuri.

Mituri, mituri și mai multe mituri

Acolo unde lipsește informația, există mituri. Acesta este un fapt. În cazul pariurilor sigure, aceste mituri pot fi cele mai absurde, deși putem găsi și câteva jumătăți de adevăr în ele. Prin urmare, am considerat necesar să trecem în revistă cele mai importante mituri și să spunem ce credem despre ele.

Pariurile sigure sunt ilegale

Să începem cu unul dintre cele mai controversate care spune că pariurile sigure sunt ilegale. Răspunsul este un NU răsunător. Nu este nimic ilegal în a face pariuri sigure, deoarece nu facem decât să plasăm pariuri normale la casele de pariuri ținând cont de ponturi la pariuri sportive. Profităm de modificări și mișcări de cote pentru a avea parte de un beneficiu. Chiar dacă pariul sigur nu este pe placul caselor de pariuri, este 100% legal.

Odată limitat, nu se poate face nimic

Există o realitate pe care nimeni nu ar trebui să o evite: plasarea de pariuri sigure ne va limita conturile mai devreme sau mai târziu. Așa cum am spus anterior, aceste pariuri nu sunt pe placul caselor de pariuri… și acesta este modul lor de a se apăra. Acum, marea majoritate a caselor de pariuri nu le limitează 100%, lasă întotdeauna o cantitate minimă care poate fi pariată.

Prin urmare, chiar dacă am fost limitați la toate casele de pariuri, putem continua să facem pariuri sigure. Desigur, cu siguranță trebuie să creștem numărul de tranzacții făcute într-o zi.

Vă puteți bloca contul făcând pariuri sigure

Fals. Doar în anumite ocazii o casă de pariuri ne poate bloca contul cu bani în el, dar acest lucru se întâmplă numai dacă observă ceva în neregulă, cum ar fi faptul că am folosit documente ale altei persoane, am făcut depuneri dar nu pe numele nostru. Dar nu pentru un pariu sigur.

 Pariurile sigure vor dispărea

Pentru ca acest scenariu să se întâmple, toate casele de pariuri sportive ar trebui să folosească același furnizor de cote … și acest lucru nu se va întâmpla. Atâta timp cât fiecare casă își va stabili cotele (sau va avea furnizorul său), vor exista întotdeauna diferențe și, în consecință, pariuri sigure.

Avem nevoie de mult capital

După cum se spune, banii la bani trag. Această zicală arată că, cu cât avem mai mult capital, cu atât vom putea câștiga mai mult. Cu toate acestea, capitalul mare nu este necesar pentru a face primii pași. Cu 50 sau 100 €  investiți la două case de pariuri putem începe să obținem un profit mic, dar constant.

La final, avem capital sau îl facem, dar dacă nu îl avem, pariurile sigure sau sure bets sunt o alternativă perfectă pentru a-l crește.

Există tot mai puține pariuri sigure în fiecare zi

Nimic nu este mai departe de realitate! Totul depinde de ziua și perioada anului. O sâmbătă din noiembrie nu este la fel ca o miercuri din iulie. Volumul evenimentelor diferă, desigur.

Cu toate acestea, într-o zi normală, putem găsi mai mult de 100 de oportunități de pariuri, fără nicio problemă. Și într-un weekend plin de evenimente, câteva sute. Nu le vom vâna pe toate, dar există o mulțime de oportunități.

Retragerile jucătorilor de tenis vă pot ruina

Este adevărat că atunci când un jucător de tenis se retrage în primul set, unele case de pariuri consideră pariul nul, iar altele ca și pierdut. Acest lucru poate provoca pierderi prin decompensarea pariului nostru sigur, dar un astfel de eveniment are loc foarte rar.

Când se va întâmpla, vom avea pierderi. Dar le vom putea  recupera după câte tranzacții.

Plasarea de pariuri siguri este foarte dificilă pentru cote

Nu vom păcăli pe nimeni. Acest lucru nu este la fel de simplu ca așazarea în fața unui computer și realizarea unor clicuri. Este nevoie de pregătire, practică și experiență.

Este necesar să ne familiarizăm cu interfețele caselor, cu pariurile etc., dar nu este deloc greu dacă ne place ceea ce facem.

Pariurile sigure nu sunt profitabile

În cazul pariurilor sigure se poate câștiga de la 1% până la 10% pe tranzacție. Se poate câștiga și mai mult, dar mai rar. Prin urmare, este pur și simplu o problemă de timp pentru ca bugetul nostru să crească.

Cum să evităm să credem aceste mituri?

Răspunsul scurt este următorul: informându-ne și formându-ne. Cu cât știm mai multe despre un lucru, cu atât este mai puțin probabil să cădem în capcana miturilor.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük