Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centenárium INFO a LIviu Rebreanu iskolában

 

Ma, november 26-án, a Csíkszeredai “Liviu Rebreanu” Általános Iskola székhelyén a Centenárium INFO- I. Világháború és a Nagy Egyesülés Szimpózium projekt egy újabb szakaszára került sor. A Hargita megyei csendőrök a diákokkal együtt a kirakós egy újabb darabját illesztették a helyére, amely végül a Centenar INFO- I. Világháború és a Nagy Egyesülés Szimpózium projekt térképét rajzolja ki.

Eddig öt Hargita megyei oktatási egységben zajlott le a verseny: a borszéki „Zimmethausen” Szakközépiskolában, a gyergyóhollói Szakközépiskolában, a székelyudvarhelyi „Marin Preda” Elméleti Líceumban, a maroshévízi „Andrei Saguna” Általános Iskolában és a csíkszeredai „Liviu Rebreanu” Általános Iskolában. A következő napokban a gyergyószentmiklósi „Sfantu Nicolae” Elméleti Líceumban illetve a csíkszeredai „Octavian Goga” Szakközépiskolában zajlik majd a verseny.

Centenar- INFO la ”Liviu Rebreanu”

Centenar- INFO la ”Liviu Rebreanu”

Publicată de Ziar Harghita pe Luni, 26 Noiembrie 2018
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.