Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Centrul de vaccinare din Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc își încheie activitatea în data de 1 aprilie 2021. Spațiile centrului vor fi reorganizate.

Centrul de vaccinare din Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc și-a început activitatea în data de 4 ianuarie 2021. Până 22.03.2021 au fost administrate în acest centru 10 505 doze de vaccin împotriva noului coronavirus. Asta înseamnă 6.922 de persoane vaccinate.

În acest centru și-au primit vaccinul și angajații spitalului, în total 741 persoane, cea ce înseamnă 52% a angajaților instituției.

Programarea celor care ar trebui să-și primească vaccinul în centrul din spital după data de 1 aprilie, va fi relocată de către platforma de programare la centrul de vaccinare din strada Kossuth, fostul centru al serviciului de ambulanță. Tot acolo trebuie să se deplaseze pentru rapel cei care și-au primit prima doză de vaccin la centrul de vaccinare din spital.

În centrul de vaccinare din spital au lucrat și mai lucrează până 1 aprilie 7 medici, 9 registratori medical, 32 asistenți medical și un psiholog. Ei au realizat înregistrarea, triajul, vaccinarea și supravegherea celor care au venit pentru vaccinare.

Am considerat important să pornim acest centru pentru vaccinarea personalului din spital și pentru ca pacienții noștrii să-și primească vaccinul la noi. Numărul dozelor de vaccin administrate aici arată cât de imporantă a fost această activitate din centru” – a spus dr. Konrád Judit, managerul spitalului.

Spațiile centrului vor primi altă destinație în cadrul reorganizărilor necesare pentru înființarea centrului de cardiologie intervențională.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük