Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hamarosan megnyílik az országban egyedülálló RideMore sportcentrum Csíkszeredában

 

Csíkszeredában az országban egyedülálló akciósportok sportolóinak felkészítő központ nyílik, a beruházást részben a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatja anyagilag– közölte az Agerpres.

Az 1600 négyzetméteres RideMore központban gördeszkapark, trambulinok, nindzsa warrior tér, mászódeszka, jógaterem, crossfit szoba és vendégszobák találhatók.

fotó: RideMore Központ/Facebook

A csíkszeredai RideMore Központban legalább öt sportág gyakorlására lesz lehetőség, köztük olimpiai sportágakra, nevezetesen a snowboardozásra, amelyhez kerekes snowboardot használnak, freestyle sí, BMX, gördeszka és hegymászás gyakorolható.

A központ létrehozásának ötlete az egykori snowboardos Kinda Gézáé, aki részt vett az olimpiai játékokon, jelenleg a csíkszeredai RideMore Club edzője és elnöke, aki külföldön látott ilyen központokat, és szeretett volna valami hasonlót csinálni Romániában.

A teret mind a profi sportolók képzésére, mind az ezekben a sportágakban indulni vágyóknak, vagy csak a mozogni vágyóknak szánják.

Kinda Géza rámutatott, hogy szeretné, ha a központ nyitva állna minden érdeklődő előtt, és az a szándék, hogy az árak alacsonyak legyenek.

A gyerekek jelenléte nagyon fontos, hiszen azok közül, akik eljönnek kipróbálni a trambulint és szórakozni, ők válhatnak majd a klub leendő sportolóivá.

A központba érkezők alsó korhatára hat év, felső korhatár nincs, a gyerekeket állandóan felügyelik.

A RideMore Központ hivatalos megnyitója reményeink szerint az év végén megtörténik.

A beruházás közel egymillió eurót tesz ki, ebből 700 ezret a Magyar Turisztikai Ügynökség, a többit a Ride More Egyesület állta.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.