Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A vasútállomáson lévő embertelen körülmények miatt megbírságolták a CFR-t

A Román Vasúttársaságot 15.000,00 lejre bírságolta meg a Hargita megyei fogyasztóvédelem, a Madéfalvi állomáson talált embertelen körülmények miatt, törött székek, összeégetett, füstös falak, fűtetlen terem. Ugyanakkor az ellenőrök azt is kiderítették, hogy a Román Vasúti Hatóság által kibocsátott engedély érvényét veszítette.

A Hargita megyei Fogyasztóvédelem, sajtótájékoztatón közölte, hogy több személytől érkezett panasz az „embertelen” körülményekről, amelyek elsősorban a megye területén lévő, falusi vasútállomásokon találhatóak.

Mind, Laurenţiu Moldovan a Hargita megyei Fogyasztóvédelem főfelügyelője nyilatkozta a MEDIAFAX tudósítójának, hogy a madéfalvi vasútállomáson végzett ellenőrzés kapcsán kiderült, hogy az utasok hideg, szemetes, piszkos, kivilágítatlan, összetört padokkal, füstös falakkal rendelkező váróteremben várják a vonatok érkezését.

„ A padok koszosak, összetörtek, amiből kibújtak a csavarok, a falak mocskos, égettek és füstösek. A váróterem fűtetlen. Így a hőmérséklet megegyezik a kinti hőmérséklettel, mivel a faburkolat is össze van törve. Az egész vasútállomáson majdnem nincs semmiféle közvilágítás, így éjszaka az utasok sötétségben kénytelenek várakozni, mondta Laurenţiu Moldovan.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.