Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Különjáratokat indít a Román Vasúttársaság a pápalátogatás idején

 

A Román Vasúttársaság személyszállító részlege teljes kapacitásának forgalomba helyezését jelentette be Ferenc pápa apostoli látogatása idejére, a polgárok mobilitásának biztosítása érdekében.

A forgalomban levő vonatok szerelvényeit további vagonokkal egészítik ki és 11 különvonatot iktatnak forgalomba, Csíkszereda irányába és irányából június 1-jére.

Az események napjain az optimális közlekedés biztosítása érdekében ezen vonatok esetében a kötelező helyfoglalási rendszer van érvényben, a jegyek online is megvásárolhatók. A különjáratokra a jegyeket május 15-től árusítják, elsőbbséget élveznek a szervezett csoportok.

A CFR felhívja az érintettek figyelmét, hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében idejében szervezzék meg utazásukat az említett időszakban, nézzék meg figyelmesen az utazási lehetőségeket és elővételben vásárolják meg jegyeiket, használva az összes rendelkezésre álló lehetőséget: online, az állomások jegypénztárainál vagy jegyirodákban, az állomásokon található jegy-automatáknál.

További információkért az utazók a www.cfrcalatori.ro oldalon, a 021/9521-es telefonszámon vagy a pontifex.ro oldalon tájékozódhatnak.

Érkezés a CFR közleménye alapján

Indulás a CFR közleménye alapján
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.