Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier, la Bilbor

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Coliziune auto produsă pe D.J. 174/A, în comuna Bilbor, pe fondul neacordării de prioritate, din care au rezultat 5 persoane rănite și pagube de circa 20.000 de lei

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 29.04.2019, în jurul orei 12:35, R.A. de 24 de ani, din comuna Bilbor, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 174/A, pe raza localității sale de domiciliu, a virat brusc la stânga, fără să se asigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de consăteanul său T.M. de 38 de ani.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea a 5 persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 38 de ani, precum și pagube de aproximativ 20.000 de lei, niciunul dintre cei implicați nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.

  • IPJ HarghitaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.