Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megye Tanácsa: Pályázati felhívás a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés területén működő szakmai szövetségek finanszírozására és népszerűsítésére

Hargita Megye Tanácsa támogatja és ösztönzi a Hargita megyei feldolgozó és értékesítő egyesületek és szövetkezetek tevékenységét

“A projektek révén olyan fiatal vállalkozóknak kínálunk lehetőséget, akikre nagyon büszkék vagyunk, hogy otthon dolgozhatnak, és akiknek termékei megismerhetők és kereshetők az országban és külföldön egyaránt. Bízom benne, hogy így támogatják szemléletünket, a Székely terméket ”- mondta Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke.

A Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete pályázatot hirdet, amelyek kedvezményezettjei lehetnek azok a szakmai egyesületek, amelyek Hargita megyében a mezőgazdaság és a vidékfejlesztés területén végzik tevékenységüket.

A támogatható költségek a következők: kiállítások, konferenciák, tematikus szemináriumok, kerekasztal-beszélgetések, szakmai rendezvények szervezése, szakmai rendezvényeken való részvétel, tapasztalatcserék, felszerelések vásárlása szakmai egyesületek részére, kivéve szarvasmarha-, juh-, kecsketenyésztő egyesületek és gyümölcs-, zöldség termesztéssel és feldolgozással foglalkozó egyesületek, a rendelkezésre bocsátott keretösszeg 30.000 lej.

További információ, a pályázási űrlap, a pályázási útmutató igényelhető a közhasznú egyesület székhelyén – Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, Hargita Megye Tanácsának 244 irodájában, telefon: 0740-169850, e-mail cím: karikascsilla@hargitamegye.ro, dezvoltareruralahr@gmail.com Pályázati űrlap letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A pályázat benyújtási határideje 2020 október 30, 12 óra, az egyesület székhelyén.

További információk a http://judetulharghita.ro/consiliul-judetean-harghita/proiecte/concursuri-de-proiecte-active.html linken.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.