Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az utászok folyamatosan közbelépnek ott, ahol erre szükség van

 

Az utóbbi meteorológiai figyelmeztetések kapcsán a közúti infrastruktúrát kezelő vállalat arról tájékoztat, hogy az utászok folyamatosan beavatkoznak ott, ahol ezt a helyzet megkívánja.

Tegnap, 2018 november 18-án, 5:00- 17:00 óra között a közúti infrastruktúrát kezelő vállalat területi részlegei 80 hótakarító járművel tevékenykedtek az egész ország területén és 179 tonna csúszásgátlót szórtak szét. Azóta is folyamatosan beavatkoznak, ahol erre szükség van. Jelenleg Erdélyben és Moldvában havazik. A közúti infrastruktúrát kezelő vállalat területi igazgatóságai készen állnak a beavatkozásra hótakarító járművekkel és csúszásgátlóval, hogy megakadályozzák a felületi jég kialakulását, illetve az úttesten található hóréteg eltakarítására, a biztonságos közlekedés érdekében.

Az útrakelőket arra kérjük, tájékozódjanak az utak állapotáról indulás előtt, valamint az időjárási körülményekről, és közlekedjenek óvatosan.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük