Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság a riasztási állapot meghosszabbítását javasolta. A döntést kormányhatározatnak kell megerősítenie

 

Az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) október 6 -án, szerdán elfogadta a 80-as sz. Határozatot, amely a riasztási állapot meghosszabbítását javasolja további 30 napra a teljes ország területére, 2021. október 10 -től kezdődően.

A CNSU határozata tartalmazza továbbá a COVID-19-járvány hatásainak megelőzése és leküzdése során szükséges intézkedéseket, miközben fenntartja a 2021. szeptember 9-i, 932-es kormányhatározat intézkedéseit, a későbbi módosításokkal és kiegészítésekkel.

A CNSU döntését kormányhatározattal kell érvényesíteni. A kormány 19 órakor ülésezett tegnap.

A javasolt intézkedések a jelenleg is hatályosak.

A zöld COVID -tanúsítvány érvényben marad. További korlátozásokat tartanak fenn, ha túllépik a 6 ezrelékes küszöböt, amikor csak oltott személyek és a betegségben átesettek férhetnek hozzá sportversenyekhez, mozihoz, műsorokhoz, koncertekhez, esküvőkhöz, keresztelőkhöz, ünnepi étkezésekhez.

A riasztási állapot meghosszabbításáról szóló határozat itt olvasható.

A riasztási állapot alatt érvényes intézkedéseket tartalmazó melléklet itt érhető el.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük