Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cod galben de instabilitate atmosferică în Harghita, valabil duminică, până la ora 23:00

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă duminică, 11 iulie, între orele 12:00 și 23:00, în partea de est a județului Harghita și alte județe din țară. 

 

 

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 11 iulie, ora 12:00 – 11 iulie, ora 23:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată

 

În intervalul menționat, în zona Carpaților Orientali și a Munților Apuseni și local în Moldova, Dobrogea, Muntenia, Crișana, Maramureș și în nord-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și pe alocuri grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…40 l/mp.

Notă: Astfel de fenomene se vor semnala și în restul Moldovei și Munteniei, dar pe arii mai restrânse.
Disconfortul termic se va menține ridicat, duminică, pe alocuri în zonele de câmpie, iar la începutul săptămânii viitoare va fi în intensificare și extindere.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.