Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Lopott autó, lopott üzemanyag, jogosítvány nélküli autóvezető

 

2021 december 6-án, 14:05 körül egy csíkszeredai benzinkút alkalmazottai arról értesítették a rendőrséget, hogy egy ismeretlen személy miután gázolajat tankolt a személygépkocsijába, ismeretlen úti cél felé távozott anélkül, hogy az üzemanyag árát kifizette volna.

A rendőrség kutatási és nyomozási tevékenységét követően a szóban forgó személygépkocsit Vaslábon találták meg, a vezetőt egy 18 éves Iasi megyei személyként azonosították.

Az adatbázisban végzett ellenőrzés után kiderült, hogy a szóban forgó járművet lopottként tartják nyilván, a fiatalember pedig nem rendelkezik gépjárművezetői jogosítvánnyal semmilyen kategóriájú járműre”, közli a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben lopás és jogosítvány nélküli járművezetés miatt indul eljárás, a fiatal személyt 24 órára őrizetbe vették és a Hargita Megyei rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték. December 7-én az ügyet a csíkszeredai ügyészséghez továbbítják.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.