Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Regionális Operatív Program 2014-2020 által finanszírozott általános kataszteri munkálatokban részesül Parajd község

Illusztráció

 

Az Országos Kataszteri és Ingatlan Ügynökség (ANCPI) nyílt pályázati eljárást kezdeményezett 30 megyében lévő 246 közigazgatási területi egységben (ATU) lévő épületekre vonatkozó integrált kataszteri és földnyilvántartási rendszerben történő szisztematikus nyilvántartási szolgáltatások beszerzésére. Az általános kataszteri munkákat a 2014 – 2020 közötti regionális operatív program (ROP) finanszírozza. Közöttük van a Hargita megyei Parajd község is.

A szolgáltatások finanszírozását európai alapokból biztosítják a Regionális Operatív Program révén – a „Románia vidéki területein az ingatlan-nyilvántartási rendszer lefedettségének és beillesztésének növelése” című nagyprojekt révén.

A közbeszerzési eljárást tételekben hajtják végre, az egyes települések egy tételt (lot) képviselnek. A 246 tételhez tartozó települések becsült teljes területe 1 832 739 hektár.

Az eljárást 24 hónapos időszakra szóló többéves szerződések / tétel megkötésével valósítják meg. A teljes becsült érték 354 461 591 lej (áfa nélkül).

A „Románia vidéki területein az ingatlan-nyilvántartási rendszer lefedettségének és beillesztésének növelése” című projektről további információk az alábbi linken találhatók:

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük