Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Karitatív koncertek a gyermekvédelmi rendszerben élő gyermekek és fiatalok javára

 

2019 május 25-26-án a ForFun Egyesület partnerségben a Hargita Megyei Szociális és gyermekvédelmi Főigazgatósággal „Hargita megyei zenészek a Hargita megyei gyerekekért” c. pop- rock- jazz jótékonysági fesztivált szervez.

A csíkszeredai városháza jóvoltából az eseménynek a Mikó Vár udvara ad otthont, ahol fellépnek: a Bagossy Brothers Company, Robin and the Backstabbers, a ROLE zenekar, Ineffable, a TÜNDÉRGROUND, valamint az One More Minute.

A koncerteket a Vámszer Géza Népművészeti és Iparművészeti Iskola által szervezett kulturális és művészeti tevékenység előzi meg, amely az erőd előtt kerül megrendezésre. A közösségben élő gyermekeket és a főigazgatóság kedvezményezettjeit itt sokféle program várja, mint például fa játékok készítése, fafaragás, apró kerámia tárgyak festése, nemezelés, arcfestés, gyermek tánc, mese, interaktív zenei játékok, kőfestés, hangszerkészítés, zumba, dekupázs üvegre, bábkészítés.

A tevékenységeket népi mesterek és kézművesek, valamint meghívott szakemberek koordinálják.

Az esemény házigazdái Bocskor Bíborka és Andra Iamandi.

Jegyeket az eseményre április 19-től lehet váltani a www.bilete.ro oldalon, a Csíki Mozi jegypénztárában (munkanapokon 9-18 óra között), illetve a helyszínen a koncertek előtt.

A napi jegy 30 lejbe, a két napra szóló jegy 50 lejbe kerül.

Tekintve, hogy a Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság nagy jelentőséget tulajdonít a tehetséggondozásnak, a fesztivál után összegyúlt összeget a gyermekvédelmi rendszerben élő gyermekek és fiatalok támogatására használják fel.

Az adománygyűjtés mellett a szervezők célkitűzése a közvélemény figyelmének felkeltése, valamint a fiatal generációk társadalmi felelősségének fejlesztése. A konferencián egy rövidfilmet is vetítettek a vezérigazgatóság tevékenységéről.

Szervező:
#ForFunEgyesület / #AsociațiaForFun
Társszervező :
#DGASPCHR Hargita Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság

Partnerek:
Csíkszereda Polgármesteri Hivatala
Vámszer Géza Művészeti Népiskola
Olommadar Kávézó
Zágon Szentes Grafika
Zolya Zsolt hang és fénytechnika
Sharp Production

Főtámogató:
#OTPBankRománia

Támogatók:
#CiucPremiumLager
#HunguestHotelFenyő
#PrímaPék
#ThermotechnikaCrownCool
#MelindaImpexInstal
#Tusnádásványvíz
#GösserPubandPizza
#CatLine
#RestaurantSanGenaro
Bandido’s Restaurant&Pizza
#RestaurantRoyal

Médiapartnerek:
#Erdélyma
#FunFM
#GyergyóiKisújság
#InformațiaHarghitei
#ZiarHarghita
#SzékelyTV
#Székelyhon
#SzépvízFM
#Transindex
#MarosvásárhelyiRádió
#RadioTârguMureș
#HargitaNépe

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.