Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Concurs de creație: LOGO pentru marcarea a 70 ani de relații diplomatice dintre România și China

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În anul 2019 se împlinesc 70 de ani de relații diplomatice între China și România. Pentru a comemora acest moment istoric și a promova prietenia chino-română, Ambasada Chinei în România organizează un concurs de realizare a unui logo consacrat celei de-a 70-a aniversări a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România. Detaliile privind acest concurs sunt după cum urmează:

1. TEMA CONCURSULUI

Tema concursului reprezintă aniversarea de 70 de ani a stabilirii relațiilor diplomatice dintre China și România și scoate în evidență prietenia tradițională chino-română și Parteneriatul amplu de prietenie și cooperare dintre cele două țări.

2. PARTICIPANȚII

La concurs pot să participe toate categoriile de cetățeni români, în special tinerii și studenții români, diaspora chineză aflată în România și studenții chinezi care studiază în România.

3. CONDIȚII ȘI SPECIFICAȚII PRIVIND LOGO-UL

3.1. Logo-ul trebuie să fie o lucrare originală, formată dintr-un ansamblu de semne grafice. Creația logo-ului trebuie să fie cu o temă proeminentă și o concepție nouă, concisă și clară.

3.2. Creația logo-ului trebuie să corespundă prevederilor legislației din China și România.

3.3. Logo-ul trebuie să fie însoțită de o prezentare de text detaliată, inclusiv concepția despre creație, semnificația simbolică a semnelor grafice și a culorilor, informațiile, fotografia și datele de contact ale autorului.

3.4. Logo-ul trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 600 DPI și să îndeplinească cerințele tipografice.

3.5. Participantul poate să fie un individ sau un grup de persoane. Numărul proiectelor de logo depuse de fiecare participant nu este limitat.

3.6. Toate drepturile patrimoniale și beneficiile cu privire la logo-urile câștigătoare aparțin organizatorului – Ambasada Chinei în România. Organizatorul are dreptul să le folosească gratuit și să le exploateze după cum consideră cuvenit, în conformitate cu nevoile sale.

3.7. Dreptul final de interpretare a acestui concurs aparține Ambasadei Chinei în România.

4. MODUL DE PARTICIPARE

4.1. Lucrările create pe hârtie pot fi trimise prin poștă la adresa Ambasadei Chinei în România: Şos. Nordului nr. 2, Sector 1, Bucureşti 014101. Lucrările în variantă electronică pot fi trimise prin e-mail la chinaemb_ro@mfa.gov.cn

4.2. Termenul limită de depunere a lucrărilor în concurs este 12 aprilie 2019.

5. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR ȘI ACORDAREA PREMIILOR

În cadrul concursului se vor acorda un premiu I în valoare de 2000 de lei, 2 premii II în valoare de 1000 de lei fiecare, 5 premii III în valoare de 300 de lei fiecare și 10 premii de încurajare în valoare de 150 de lei fiecare.

Ambasada Chinei în România va juriza lucrările depuse în concurs, va publica lista câștigătorilor și va organiza o ceremonie de premiere.

Pentru informații suplimentare apelați la Inspectoratul Școlar Județean Harghita, inspector școlar Panaite Aurora: tel: 0745850703, e-mail: panaite.aurora@isjhr.eduhr.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.