Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Fotóverseny, „Egyesülve a sokféleségben” jelszó alatt

 

A május 9-i Európa Nap alkalmából a Hargita Megyei Prefektusi Hivatal, partnerségben a Hargita Megyei Tanfelügyelőséggel meghirdeti az uniós jelmondatú „Egyesülve a sokféleségben” fotó versenyt, 2019 április 11- május 9 közötti időszakban.

A verseny Hargita megyei középiskolai diákoknak szól, célja a művészi kifejezőkészség fejlesztése, valamint az európai identitás összetettségének megértése.

A fényképeknek embereket, helyeket, történéseket kell megörökíteniük, amelyek kiemelik, mit értenek a diákok, és hogyan fogják fel európai polgárokként a mottó mondanivalóját.

A kötelező módon 20×30 cm méretű fotókat fénykép papíron vagy kartonpapíron kell beküldeni, feltüntetve a fénykép címét, a diák nevét, iskoláját, a település nevét és a telefonszámot. A nyertesnek ítélt első három képet díjazzák és kiállítják a szervező intézmények honlapján.

A fényképeket leragasztott borítékban kell beküldeni iskolánként a Hargita Megyei Tanfelügyelőség címére (Csíkszereda, Szabadság tér 5, III. emelet, 323-as iroda) legkésőbb 2019 május 6-án 14:00 óráig.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük