Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Rajzverseny: „Kedvenc táborhelyem a homoródfürdői G Villa”

 

A Hargita Hegység Fejlesztéséért Egyesület rajzversenyt hirdet „Kedvenc táborhelyem a hargitafürdői Hatos Villa” címmel, a Hargita megyei iskolák V- VIII osztályos tanulói számára.

A verseny célja megismertetni ezt a táborhelyet ezzel a nemzedékkel is, ugyanakkor a helyszín turisztikai forgalomba való újra beiktatása, hozzájárulva ezzel is Hargita megye turizmusának fejlesztéséhez.

A verseny témája: „Kedvenc táborhelyem a homoródfürdői G Villa”.

Versenyfeltételek: Minden osztálynak a 6-os villát és/ vagy a villa környékét bemutató, rajzolási vagy egyéb választott technikával készült rajzot kell készítenie, A2-es formátumban, amelynek megalkotásában az osztály minden tanulója közreműködött.

A nyertes osztály jutalma egy 5 napos táborozás a homoródfürdői Hatos Villában a Hargita Hegység Fejlesztéséért Egyesület részéről.

A rajzok benyújtásának határideje 2017 június 7-e, 15:00 óra az egyesület székhelyén- Csíkszereda, Szabadság tér 5, 422-es iroda-vagy postán is beküldhetők.

Kapcsolattartó személy: Triff Ramona Gabriella, tel: 0735- 791 151, e-mail cím: trifframona@harghitamegye.ro vagy harghitahegyseg@harghitamegye.ro

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.